Mercure Stuttgart Apt Messe din Stuttgart

Eichwiesenring 1/1, 43101

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Stuttgart Apt Messe.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se găsește în Sindelfingen. null Oaspeţii pot profita în spaţiile publice de conexiune Wi-Fi. Toți cei care stau în această unitate de cazare se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Totodată, Mercure Stuttgart Apt Messe a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Cei care stau în această clădire vor aprecia serviciul de transfer la aeroport. Acest hotel dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Unele dintre aceste servicii ale Mercure Stuttgart Apt Messe pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Stuttgart Apt Messe 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Stuttgart?

1. Stuttgart Airport (Stuttgart, Germania)

2 km

2. Baden Airpark (Karlsruhe, Germania)

78 km

3. City Airport (Mannheim, Germania)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?