Mercure Sindelfingen Messe din Stuttgart

Schwertstr. 65, 65

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Sindelfingen Messe.

Detalii cazare

Un total de 186 dormitoare sunt disponibile în incintă. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. Având grijă de nevoile speciale ale oaspeţilor, Mercure Sindelfingen Messe dispune de o serie de dormitoare accesibile cu scaune cu rotile. Cei care stau în această clădire și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Aceasta este o unitate de cazare ecologică. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Sindelfingen Messe 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Stuttgart?

1. Stuttgart Airport (Stuttgart, Germania)

11 km

2. Baden Airpark (Karlsruhe, Germania)

69 km

3. City Airport (Mannheim, Germania)

93 km

4. Black Forest (Lahr (Hunsruck), Germania)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?