Mercure Salisbury White Hart din Salisbury

1 St John Street.

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Salisbury White Hart.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Salisbury. Această reşedinţă dispune de 68 dormitoare confortabile. Cei care stau la această proprietate pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Această proprietate este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Clienţii se pot destinde complet la facilităţile de întreţinere şi relaxare. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, acest hotel este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Mercure Salisbury White Hart poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Salisbury White Hart 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Salisbury?

1. Bournemouth Intl (Bournemouth, Marea Britanie)

32 km

2. Southampton (Southampton, Marea Britanie)

32 km

3. Bembridge (Bembridge, Marea Britanie)

64 km

4. Bristol Intl (Bristol, Marea Britanie)

72 km

5. Farnborough (Farnborough, Marea Britanie)

74 km

6. Raf Station (Brize Norton, Marea Britanie)

77 km

7. Gloucestershire (Gloucester, Marea Britanie)

82 km

8. London Oxford (Oxford, Marea Britanie)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?