Mercure Mont Saint Michel din Mont St. Michel

BP 8 route du Mont Saint Michel

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Mont Saint Michel.

Detalii cazare

Cea mai apropiată plajă se află la 40 metri de unitatea de cazare. Această reşedinţă dispune de 100 camere. Acest hotel a fost realizat în anul 1973. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de conexiunea Wi-Fi în spaţiile publice ale Mercure Mont Saint Michel. Vizitatorii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Această reşedinţă a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Mercure Mont Saint Michel dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Unele dintre aceste servicii ale Mercure Mont Saint Michel pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Mont Saint Michel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mont St. Michel?

1. Granville (Granville, Franta)

29 km

2. Pleurtuit (Dinard, Franta)

41 km

3. Saint Jacques (Rennes, Franta)

62 km

4. States (Jersey, Jersey)

81 km

5. Entrammes (Laval, Franta)

85 km

6. Armor (Saint Brieuc, Franta)

98 km

7. Carpiquet (Caen, Franta)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?