Mercure Maribor City Center din Maribor

Ulica Heroja Slandra 10, 10

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Maribor City Center.

Detalii cazare

Poziționată la 100 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare se află la 5. 0 kilometru(i) de pârtii. La 100 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Oaspeții vor găsi aeroportul la 15. 0 kilometru(i). Un total de 71 unități de cazare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Această unitate de cazare a fost ultima oară renovată în anul 2010. Călătorii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Această reşedinţă nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Acest hotel este dedicat respectării practicilor durabile ecologice. Călătorii se pot folosi de serviciul de transfer la aeroport. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această reşedinţă, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Toti cei care se vor delecta cu mâncărurile servite în diferitele opţiuni gastronomice de aici. Vizitatorii nu trebuie să părăsească incinta pentru a se bucura de o mâncare delicioasă, întrucât reşedinţa include o gamă variată de opţiuni culinare pline de savoare. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Piramida 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Maribor?

1. Edvard Rusjan (Maribor, Slovenia)

9 km

2. Graz (Graz, Austria)

50 km

3. Pleso (Zagreb, Croatia)

96 km

4. Joze Pucnik (Ljublijana, Slovenia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Slovenia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!