Mercure Lyon Est Chaponnay din Lyon

Rue Tony Garnier, 565

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Lyon Est Chaponnay.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se găsește în Chaponnay. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 10. 0 kilometru(i) de proprietate. Călătorii pot ajunge la mijloacele de transport public la 13. 1 kilometru(i) distanță. Clienții vor găsi aeroportul la 20. 0 kilometru(i). Această reşedinţă oferă un total de 77 camere. Hotelul oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Clienţii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Mercure Lyon Est Chaponnay nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullMercure Lyon Est Chaponnay furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această reşedinţă durabilă ecologic a obţinut certificarea . Facilităţile de conferinţă sunt incluse în această unitate de cazare. Mercure Lyon Est Chaponnay se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Lyon Est Chaponnay 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lyon?

1. Saint Exupery (Lyon, Franta)

14 km

2. Grenoble Saint Geoirs (Lyon, Franta)

45 km

3. Boutheon (Saint Etienne, Franta)

50 km

4. Chambery Aix Les Bains (Chambery / Aix-Les-Bains, Franta)

74 km

5. Chabeuil (Valence, Franta)

81 km

6. Renaison (Roanne, Franta)

83 km

7. Meythet (Annecy, Franta)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?