Mercure Lyon Charpennes din Lyon

7 place Charles Hernu, 7

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Lyon Charpennes.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil, care se găsește în Lyon, este destinat exclusiv adulților. null Mercure Lyon Charpennes s-a bucurat de renovare în anul 2015. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Mercure Lyon Charpennes nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare. Acesta este un hotel ecologic. Unitatea de cazare dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. Cei care stau în această clădire se pot bucura de o masă delicioasă la restaurantul din incintă. Toți cei care stau în această unitate de cazare vor fi încântaţi de felurile de mâncare delicioase oferite aici. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Lyon Charpennes 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lyon?

1. Saint Exupery (Lyon, Franta)

17 km

2. Boutheon (Saint Etienne, Franta)

51 km

3. Grenoble Saint Geoirs (Lyon, Franta)

58 km

4. Renaison (Roanne, Franta)

73 km

5. Chambery Aix Les Bains (Chambery / Aix-Les-Bains, Franta)

80 km

6. Chabeuil (Valence, Franta)

94 km

7. Meythet (Annecy, Franta)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?