Mercure Lyon Centre Lumiere din Lyon

69 cours Albert Thomas, 69

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Lyon Centre Lumiere.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este localizat în Lyon. Cuibărit la 2. 2 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Principalele zone de distracție se află în apropiere de unitatea de cazare. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 7. 3 kilometru(i) de hotel. Legăturile de transport public sunt la doar câțiva pași distanță. Oaspeții vor găsi aeroportul la 24. 0 kilometru(i). Cele 78 camere primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Această proprietate a fost complet recondiţionată în anul 2018. În plus, în reşedinţă este disponibil accesul Wi-Fi. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Acest hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Mercure Lyon Centre Lumière este loial practicilor durabile ecologice. Această reşedinţă dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Salonul de luat masa serveşte feluri de mâncare somptuoase într-o atmosferă plină de eleganţă. Vizitatorii vor putea să guste o gamă variată de specialităţi culinare atrăgătoare, care vin în întâmpinarea nevoilor fiecărui tip de călător. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Lyon Centre Lumiere 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lyon?

1. Saint Exupery (Lyon, Franta)

16 km

2. Boutheon (Saint Etienne, Franta)

50 km

3. Grenoble Saint Geoirs (Lyon, Franta)

56 km

4. Renaison (Roanne, Franta)

74 km

5. Chambery Aix Les Bains (Chambery / Aix-Les-Bains, Franta)

79 km

6. Chabeuil (Valence, Franta)

92 km

7. Meythet (Annecy, Franta)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?