Mercure Libourne Saint Emilion din Bordeaux

QUAI SOUCHET, 3

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Libourne Saint Emilion.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este situat în Libourne. Situat la 300 metri de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 11. 5 kilometru(i) de proprietate. Oaspeții vor găsi aeroportul la 36. 9 kilometru(i). Incinta numără 81 camere primitoare. Acest hotel a fost realizat în anul 2007. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. nullExistă o parcare. Acesta este un hotel ecologic. Unitatea de cazare dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Libourne Saint Emilion 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bordeaux?

1. Merignac (Bordeaux, Franta)

36 km

2. Roumaniere (Bergerac, Franta)

60 km

3. Chateaubernard (Cognac, Franta)

81 km

4. Bassillac (Perigueux, Franta)

88 km

5. Brie-Champniers (Angouleme, Franta)

96 km

6. Medis (Royan, Franta)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?