Mercure Le Havre Ctr Commerce din Le Havre

Chaussée Georges Pompidou, 0

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Le Havre Ctr Commerce.

Detalii cazare

Situată la 800 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 16. 7 kilometru(i) de hotel. La 800 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Hotelul cuprinde un total de 99 camere de oaspeți confortabile. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această unitate de cazare a fost renovată integral în anul 2017. Cei care stau la acest hotel pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Mercure Le Havre Ctr Commerce oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Mercure Le Havre Ctr Commerce nu oferă paturi suplimentare la cerere. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Există o parcare la Mercure Le Havre Ctr Commerce. Acest hotel este loial practicilor durabile ecologice. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Acest hotel oferă o gamă deosebită de opţiuni de luat masa pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tuturor oaspeţilor. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Le Havre Ctr Commerce 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Le Havre?

1. Octeville (Le Havre, Franta)

4 km

2. Saint Gatien (Deauville, Franta)

14 km

3. Carpiquet (Caen, Franta)

53 km

4. Vallee De Seine (Rouen, Franta)

77 km

5. Saint Aubin (Dieppe, Franta)

81 km

6. Fauville (Evreux, Franta)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?