Mercure La Grande Motte Port din Montpellier

140 rue du Port, 140

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure La Grande Motte Port.

Detalii cazare

Călătorii se bucură de un acces ușor la mijloacele de transport public. Cea mai apropiată plajă este chiar lângă hotel. Călătorii vor găsi aeroportul la 10. 0 kilometru(i). null Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale proprietății. Cei care stau în această clădire sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. nullExistă o parcare la Mercure La Grande Motte Port. Această proprietate durabilă ecologic a obţinut certificarea . Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această reşedinţă, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Mercure La Grande Motte Port poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Mercure La Grande Motte Port 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Montpellier?

1. Mediterranee (Montpellier, Franta)

10 km

2. Garons (Nimes, Franta)

35 km

3. Vias (Beziers, Franta)

64 km

4. Caumont (Avignon, Franta)

75 km

5. Provence (Marsilia, Franta)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?