Mercure Jakarta Cikini din Jakarta

Jalan Cikini Raya No 66, Jakarta

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Jakarta Cikini.

Detalii cazare

Poziționată la 100 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Principalele zone de distracție se află în apropiere de unitatea de cazare. Legăturile de transport public sunt la doar câțiva pași distanță. Cea mai apropiată plajă se află la 9. 3 kilometru(i) de hotel. Călătorii vor găsi aeroportul la 31. 5 kilometru(i). Mercure Jakarta Cikini dispune de un total de 197 dormitoare. Mercure Jakarta Cikini oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Mercure Jakarta Cikini oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullCei care stau în această clădire și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Totodată, Mercure Jakarta Cikini a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Facilităţile de conferinţă sunt incluse în această reşedinţă. Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Jakarta Cikini 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Jakarta?

1. Halim Perdana (Jakarta, Indonezia)

9 km

2. Soekarno Hatta Intl (Jakarta, Indonezia)

21 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?