Mercure Hyeres Centre din Toulon

19, avenue Ambroise Thomas, 19

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Hyeres Centre.

Detalii cazare

Principalele zone de distracție se află în apropiere de proprietate. Vizitatorii pot ajunge la mijloacele de transport public la 1. 2 kilometru(i) distanță. Cea mai apropiată plajă se află la 3. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Clienții vor găsi aeroportul la 2. 5 kilometru(i). Incinta numără 84 camere de oaspeți primitoare. Proprietatea oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Totodată, Mercure Hyeres Centre a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Hyeres Centre 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Toulon?

1. Hyeres (Toulon, Franta)

3 km

2. La Mole (Saint Tropez, Franta)

29 km

3. Provence (Marsilia, Franta)

81 km

4. Mandelieu (Cannes, Franta)

81 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?