Mercure Hotel Hamm din Dortmund

Neue Bahnhofstr., 3

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Hotel Hamm.

Detalii cazare

Hotelul, certificat VDR, are peste 142 de unităţi de cazare mobilate modern şi numeroase facilităţi pentru oaspeții sosiți pentru conferinţe. Venit în întâmpinarea călătorilor în interes de serviciu, hotelul oferă douăsprezece camere de conferințe, care pot găzdui până la 450 de persoane, precum şi acces la internet wireless în întreaga incintă. Grădina mare de iarnă poate fi folosită pentru evenimente corporatiste sau private. Oaspeţii care doresc să se relaxeze pot face acest lucru la saună şi piscină sau se pot răsfăţa cu un masaj profesionist. Pentru recreere, sunt disponibile și facilităţi de bowling. Hotelul dispune de cea mai mare capacitate de camere din oraş, precum şi de o parcare amplă pentru oaspeţii care sosesc cu maşina.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Hotel Hamm 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Dortmund?

1. Dortmund (Dortmund, Germania)

22 km

2. Muenster (Muenster / Osnabrueck, Germania)

50 km

3. Paderborn (Paderborn / Lippstadt, Germania)

55 km

4. Windelsbleiche (Bielefeld, Germania)

59 km

5. Muelheim (Essen, Germania)

67 km

6. International Airport (Dusseldorf, Germania)

84 km

7. Twenthe (Enschede, Olanda)

89 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?