Mercure Hotel Halle Leipzig din Leipzig

An Der Windmuhle, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Hotel Halle Leipzig.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este în Halle. Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la 5. 8 kilometru(i) de proprietate. Călătorii vor găsi aeroportul la 15. 3 kilometru(i). Un total de 134 dormitoare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Mühlenhotel Halle-Leipzig include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. nullCălătorii care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare al unităţii de cazare.  Această reşedinţă este prietenoasă cu mediul. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare în această reşedinţă care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Mühlenhotel Halle-Leipzig poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Muhlenhotel Halle-Leipzig 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Leipzig?

1. Leipzig (Leipzig, Germania)

15 km

2. Cochstedt (Magdeburg, Germania)

57 km

3. Altenburg Nobitz (Altenburg, Germania)

66 km

4. Erfurt-Weimar (Erfurt, Germania)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?