Mercure Hannover Oldenburger A din Hannover

OLDENBURGER ALLEE, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Hannover Oldenburger A.

Detalii cazare

Situat la 8. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 15. 0 kilometru(i) de hotel. Hotelul se află la 1. 0 kilometru(i) de principalele legături de transport public. Mercure Hannover Oldenburger A numără un total de 150 camere de oaspeţi. Acest hotel a fost restructurat în anul 2011. În plus, în reşedinţă este disponibil accesul Wi-Fi. Pentru confortul oaspeţilor, Mercure Hannover Oldenburger A oferă servicii de recepţie 24h din 24h. nullnullMercure Hannover Oldenburger A este loial practicilor durabile ecologice. Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Cei care stau în această clădire se pot destinde la sfârşitul zilei cu oferta variată de servicii de întreţinere de aici. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Hannover Oldenburger A 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hannover?

1. Hannover (Hannover, Germania)

10 km

2. Braunschweig (Braunschweig / Wolfsburg, Germania)

50 km

3. Bremen (Bremen, Germania)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?