Mercure Grenob Alpha Meylan din Grenoble

34 Avenue de Verdun

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Grenob Alpha Meylan.

Detalii cazare

Hotelul se află la 25. 6 kilometru(i) de pârtii. Conexiunile de transport public se găsesc la distanță de 2. 7 kilometru(i). Clienții vor găsi aeroportul la 38. 0 kilometru(i). Acest hotel oferă un total de 60 camere de oaspeți. În plus, în unitate de cazare este disponibil accesul Wi-Fi. Pentru confortul oaspeţilor, această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Toți cei care stau în această unitate de cazare și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Totodată, această proprietate a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire în această proprietate, ideală pentru călătoriile de afaceri. Călătorii îşi vor umple ziua de energie cu mâncărurile delicioase servite la Mercure Grenoble Meylan Hotel. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Grenoble Meylan Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Grenoble?

1. L'alpe D'huez (Alpe D Huez, Franta)

28 km

2. Grenoble Saint Geoirs (Lyon, Franta)

37 km

3. Chambery Aix Les Bains (Chambery / Aix-Les-Bains, Franta)

49 km

4. Meribel (Meribel, Franta)

67 km

5. Chabeuil (Valence, Franta)

69 km

6. Courchevel (Courchevel, Franta)

71 km

7. Saint Exupery (Lyon, Franta)

77 km

8. Meythet (Annecy, Franta)

84 km

9. Tallard (Gap, Franta)

85 km

10. Megeve (Megeve, Franta)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?