Mercure Granville Grand Large din Mont St. Michel

5 rue de la Falaise, 5

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Granville Grand Large.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Mont Saint Michel. Cea mai apropiată plajă este chiar lângă proprietate. Un total de 51 dormitoare sunt disponibile în incintă. Mercure Granville Grand Large oferă conexiune Wi-Fi la internet în spaţiile comune. Având în vedere că această unitate de cazare dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. nullMercure Granville Grand Large furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Totodată, această proprietate a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această proprietate este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Cei care doresc să se deconecteze de la rutină pot folosi facilităţile de întreţinere şi relaxare puse la dispoziţie de proprietate. Unele dintre aceste servicii ale Mercure Granville Grand Large pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Granville Grand Large 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mont St. Michel?

1. Granville (Granville, Franta)

5 km

2. Pleurtuit (Dinard, Franta)

44 km

3. States (Jersey, Jersey)

59 km

4. Saint Jacques (Rennes, Franta)

85 km

5. Maupertus (Cherbourg, Franta)

89 km

6. Carpiquet (Caen, Franta)

90 km

7. Guernsey (Guernsey, Marea Britanie)

97 km

8. Armor (Saint Brieuc, Franta)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?