Mercure Entenfang Hannover din Hannover

Eichsfelder Str. 4

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Entenfang Hannover.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Hannover. Hotelul se află la 60 metri de pârtii. Conexiunile de transport public se găsesc la distanță de 5. 3 kilometru(i). Călătorii vor găsi aeroportul la 5. 9 kilometru(i). Hotelul dispune de un total de 81 camere de oaspeți. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Călătorii sunt bineveniţi la această proprietate ecologică. Această unitate de cazare dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot destinde la sfârşitul zilei cu oferta variată de servicii de întreţinere de aici. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Entenfang Hannover 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hannover?

1. Hannover (Hannover, Germania)

6 km

2. Braunschweig (Braunschweig / Wolfsburg, Germania)

60 km

3. Windelsbleiche (Bielefeld, Germania)

91 km

4. Bremen (Bremen, Germania)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?