Mercure Duesseldorf Sued din Dusseldorf

AM SCHÖNENKAMP, 9

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Duesseldorf Sued.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este situat în Dusseldorf. Cuibărită la 9. 3 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Această unitate de cazare dispune de 120 camere de oaspeți confortabile. Această proprietate a fost recondiţionată integral în anul 2007. Cei care stau la această unitate de cazare pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Mercure Duesseldorf Sued nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullToți cei care stau în această unitate de cazare și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Această unitate de cazare durabilă ecologic a obţinut certificarea . Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această unitate de cazare este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Restaurantul proprietăţii oferă o bucătărie delicioasă şi un serviciu de excepţie. Mercure Duesseldorf Sued poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Duesseldorf Sued 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Dusseldorf?

1. International Airport (Dusseldorf, Germania)

11 km

2. Muelheim (Essen, Germania)

24 km

3. Moenchengladbach Apt (Dusseldorf, Germania)

25 km

4. Cologne (Cologne / Bonn, Germania)

38 km

5. Merzbrueck (Aachen, Germania)

62 km

6. Dortmund (Dortmund, Germania)

63 km

7. Weeze Airport (Dusseldorf, Germania)

66 km

8. Maastricht (Maastricht, Olanda)

82 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?