Mercure Duesseld City Center din Dusseldorf

Am Stresemannplatz 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Duesseld City Center.

Detalii cazare

Poziționată la 500 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi principalele zone de distracție la 7. 0 kilometru(i) distanță. La 100 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 8. 0 kilometru(i). Această reşedinţă dispune de 163 camere de oaspeți. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Toți oaspeții care stau la această proprietate se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. nullVizitatorii pot profita de parcare. Această reşedinţă promovează o politică durabilă. Oferta de întreţinere şi relaxare de la hotel asigură servicii de primă clasă de revigorare şi destindere. Acest hotel dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Duesseld City Center 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Dusseldorf?

1. International Airport (Dusseldorf, Germania)

6 km

2. Moenchengladbach Apt (Dusseldorf, Germania)

19 km

3. Muelheim (Essen, Germania)

23 km

4. Cologne (Cologne / Bonn, Germania)

43 km

5. Merzbrueck (Aachen, Germania)

60 km

6. Weeze Airport (Dusseldorf, Germania)

60 km

7. Dortmund (Dortmund, Germania)

65 km

8. Maastricht (Maastricht, Olanda)

78 km

9. Eindhoven (Eindhoven, Olanda)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?