Mercure Cavaillon Luberon din Avignon

601 avenue Boscodomini, 601

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Cavaillon Luberon.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este în Cavaillon. Cea mai apropiată plajă se află la 70 metri de unitatea de cazare. Unitatea de cazare dispune de un total de 46 dormitoare. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Toți cei care stau în această unitate de cazare se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Mercure Cavaillon Luberon. Oaspeţii cu mobilitate redusă se pot caza la Mercure Cavaillon Luberon, care dispune de o serie de camere recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Există o parcare. Totodată, Mercure Cavaillon Luberon a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Cavaillon Luberon 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Avignon?

1. Caumont (Avignon, Franta)

14 km

2. Provence (Marsilia, Franta)

44 km

3. Garons (Nimes, Franta)

49 km

4. Mediterranee (Montpellier, Franta)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?