Mercure Bords De Loire Saumur din Angers

rue du vieux Pont

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Bords De Loire Saumur.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este în Saumur. Un total de 45 camere sunt disponibile la Mercure Bords De Loire Saumur pentru confortul oaspeţilor. Cei care stau la această reşedinţă pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. nullToți oaspeții care stau la această proprietate și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Această proprietate este loială practicilor ecologice. În această reşedinţă există numeroase servicii de întreţinere şi relaxare de care oaspeţii pot profita. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Bords De Loire Saumur 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Angers?

1. Marce (Angers, Franta)

37 km

2. Val De Loire (Tours, Franta)

61 km

3. Le Pontreau (Cholet, Franta)

63 km

4. Arnage (Le Mans, Franta)

78 km

5. Biard (Poitiers, Franta)

80 km

6. Entrammes (Laval, Franta)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?