Mercure Bordeaux Aeroport din Bordeaux

1 avenue Charles Lindbergh, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Bordeaux Aeroport.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se află în Airport Merignac. Cea mai apropiată plajă se află la 50 metri de unitatea de cazare. Hotelul cuprinde un total de 149 camere confortabile. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Mercure Bordeaux Aeroport este loial practicilor durabile ecologice. Vizitatorii pot ajunge cu uşurinţă la aeroport graţie serviciului de transfer care le este pus la dispoziţie. Mercure Bordeaux Aeroport dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Bordeaux Aeroport 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bordeaux?

1. Merignac (Bordeaux, Franta)

0 km

2. Medis (Royan, Franta)

90 km

3. Roumaniere (Bergerac, Franta)

94 km

4. Chateaubernard (Cognac, Franta)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?