Mercure Berlin Checkpoint Char din Berlin

Schuetzenstrasse 11

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Berlin Checkpoint Char.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Mitte. Cuibărită la 2. 5 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Numărul total de camere este de 135. Această reşedinţă a fost realizată în anul 2001. Mercure Berlin Checkpoint Char oferă conexiune Wi-Fi la internet în spaţiile comune. Cei care stau în această clădire sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. nullCălătorii care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare al unităţii de cazare.  Această reşedinţă este prietenoasă cu mediul. Vizitatorii pot alege să se răsfeţe la facilităţile de întreţinere disponibile în proprietate. Facilităţile de conferinţă sunt incluse în această proprietate. Mercure Berlin Checkpoint Char poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Berlin Checkpoint Char 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Berlin?

1. Tegel (Berlin, Germania)

8 km

2. Schoenefeld (Berlin, Germania)

15 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?