Melia Jardim Europa din Sao Paolo

Sao Paolo, Sao Paulo, restul Braziliei, Brazilia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Melia Jardim Europa.

Detalii cazare

Acest hotel luxos este localizat în Sao Paulo - City. Cuibărit la 10 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Cea mai apropiată plajă se află la 75 metri de proprietate. Clienții vor găsi aeroportul la 33 metri. Cele 322 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Această reşedinţă a fost ridicată în anul 2001. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Pentru confortul oaspeţilor, Melia Jardim Europa oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Melia Jardim Europa este loial practicilor durabile ecologice. Unitatea de cazare oferă servicii de întreţinere şi relaxare. Hotelul dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Melia Jardim Europa 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sao Paolo?

1. Congonhas (Sao Paolo, Brazilia)

5 km

2. Guarulhos Intl (Sao Paolo, Brazilia)

26 km

3. Viracopos (Sao Paolo, Brazilia)

78 km

4. Campinas Intl (Campinas, Brazilia)

78 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?