Melbourne Skyhigh Apartments din Melbourne

568 Collins Street, Melbourne

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Melbourne Skyhigh Apartments.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Melbourne, Melbourne SkyHigh Apartments vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Melbourne SkyHigh Apartments. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, aşternuturi, sofa, prosoape, dulap. Pentru a spori gradul de satisfacție a oaspeților, hotelul oferă facilități de recreere cum ar fi centru de fitness, saună, piscină interioară, spa. Comoditatea și comfortul face ca Melbourne SkyHigh Apartments să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Melbourne.

Nume cazare de la furnizor: Melbourne Skyhigh Apartments 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Melbourne?

1. Essendon (Melbourne, Australia)

11 km

2. Tullamarine (Melbourne, Australia)

18 km

3. Moorabbin (Moorabbin, Australia)

21 km

4. Avalon (Melbourne, Australia)

47 km

5. Geelong (Geelong, Australia)

70 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?