Medina Belisaire&Thalasso din Yasmine Hammamet

Rue de La Medina, Yasmine Hammamet، Hammamet 8050, Tunisia

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Nume cazare de la furnizor: Medina Belisaire&Thalasso 4****

Localizare: Complexul hotelier este situat la 200 m de plaja nisipoasă, la cca 700 m de Medina și la 85 km de aeroportul internațional din Monastir, fiind situat chiar în Yasmine Hammamet. Terenurile de golf ”Yasmine” și ”Citrus” sunt situate la 5 km distanță de hotel. Hotelul este recomandat tuturor categoriilor de vârstă, mai ales familiilor cu copii. Facilitatile camerelor: Hotelul construit în 2002 și dotat cu ascensoare, prezintă 276 camere duble moderne dispunând de: A/C, seif, uscător de păr, TV-satelit, mini-bar, telefon, baie cu duș, baie, seif si balcon sau terasă. Există și camere pentru persoane cu dizabilități.

Facilitati copii

 Piscină, teren de joacă, mini-club pentru cei cu vârsta cuprinsă între 4 și 8 ani, programe de animație.
 


Piscina

Piscină acoperită deschisă de la ora 12.00, până la ora 15.00, piscină în cadrul grădinii, deservită de o frumoasă terasă dotată cu șezlonguri și umbrele.
 


Sport si agrement

 Două terenuri de tenis (supliment pentru nocturnă), aerobic, tir cu arcul, darts, masă de tenis, volei, mini-golf, sală de fitness, saună, hammam, masaj, centru nautic, hidrobiciclete, ski nautic, plimbări cu banana și surfing.
 


Facilitati hotel

Magazine de suveniruri și artizanat, recepţie, 3 restaurante, 3 baruri, cafenea maură, centru de thalassoterapie, casă de schimb valutar, curăţătorie, 3 săli de conferinţe.
 


Localizare

Complexul hotelier este situat la 200 m de plaja nisipoasă, la cca 700 m de Medina și la 85 km de aeroportul internațional din Monastir, fiind situat chiar în Yasmine Hammamet. Terenurile de golf ”Yasmine” și ”Citrus” sunt situate la 5 km distanță de hotel.
Hotelul este recomandat tuturor categoriilor de vârstă, mai ales familiilor cu copii.
Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.
TripAdvisor Traveler Rating
TripAdvisor, nota 4.5
Bun
4.5 din 2633 pareri

Lista preturi

Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai jos.