Martin´s Patershof din Mechelen

KARMELIETENSTRAAT, 4

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Martin´s Patershof.

Detalii cazare

Cuibărită la 200 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi aeroportul la 14. 5 kilometru(i). Martin´s Patershof dispune de un total de 79 camere. Hotelul a fost construit în anul 2009. Unitatea de cazare oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Această unitate de cazare este loială practicilor ecologice. Martin´s Patershof dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Unele dintre aceste servicii ale Martin´s Patershof pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Martin´s Patershof 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mechelen?

1. Brussels Airport (Bruxelles, Belgia)

14 km

2. International (Antwerp, Belgia)

17 km

3. Brussels S Charleroi (Bruxelles, Belgia)

62 km

4. Eindhoven (Eindhoven, Olanda)

79 km

5. Airport (Liege, Belgia)

81 km

6. Wevelgem (Kortrijk, Belgia)

90 km

7. Maastricht (Maastricht, Olanda)

91 km

Care sunt conditiile de intrare in Belgia?