Marcella din Morelia

AQUILES SERDAN 665-103 COL. CENTRO

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Marcella.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se află în Morelia. Situat la 500 metri de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 5. 0 kilometru(i) de proprietate. Oaspeții pot accesa mijloacele de transport public la o distanță de 12. 0 kilometru(i). Această proprietate dispune de 19 camere confortabile. Marcella s-a bucurat de renovare în anul 2007. Clienţii se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale hotelului. Marcella oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Totodată, Marcella a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Marcella 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Morelia?

1. Morelia (Morelia, Mexic)

22 km

2. Uruapan (Uruapan, Mexic)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?