Marambaia Hotel din Ciudad del Este

Montevideo esq. 4ta km 4.5,, CIUDAD DEL ESTE

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Marambaia Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel uimitor se găsește în Ciudad del Este. Situată la 3. 5 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Călătorii vor găsi principalele zone de distracție la 6. 0 kilometru(i) distanță. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 20. 0 kilometru(i) de hotel. Proprietatea oferă acces ușor înspre principalele stații de transport public ale orașului. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 23. 6 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 9. 3 kilometru(i) de port. Reşedinţa dispune de un total de 97 dormitoare. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Această proprietate nu oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Camerele includ facilităţi pentru copii, precum paturi suplimentare, dacă acestea sunt necesare. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Călătorii pot apela la serviciul de transfer la aeroport. În ceea ce priveşte relaxarea, oaspeţii vor fi răsfăţaţi cu o gamă variată de oportunităţi de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Facilităţile de conferinţă sunt incluse în această reşedinţă. Marambaia Hotel poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Marambaia Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Ciudad del Este?

1. Alejo Garci (Ciudad del Este, Paraguay)

17 km

2. Cataratas (Iguassu Falls, Brazilia)

21 km

3. Cataratas (Iguazu, Argentina)

31 km

Care sunt conditiile de intrare in Paraguay?