Mara Hotel Baia Mare din Baia Mare

Bd. Unirii, 11

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mara Hotel Baia Mare.

Detalii cazare

Hotelul Mara este situat in zona comerciala centrala a orasului Baia Mare, la 1 km de gara si la 11 km de Aeroportul Baia Mare. Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la sauna, salina, cada cu hidromasaj si centrul de fitness.
Camerele prevazute cu aer conditionat si Wi-Fi gratuit au vedere la un parc si la muntii din jur.
Personalul hotelului poate oferi asistenta in limbile engleza, franceza, italiana si maghiara. Centrul de conferinte al Hotelului Mara include o sala de bal si 4 sali de conferinte.

Printre alte facilitati disponibile se numara un bar in hol unde puteti savura cocktailuri, precum si un bar de produse proaspete care serveste ceai si cafea bio, sucuri naturale si gustari raw-vegane. Exista de asemenea un restaurant care ofera preparate locale si internationale si o terasa ideala pentru a lua masa cand vremea este frumoasa.

Muzeul Satului, unde puteti admira case traditionale din zona Maramuressului, se afla la 10 minute de mers cu masina. Orasul Sighetu Marmatiei este situat la 66 km.


Nume cazare de la furnizor: Hotel Mara 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Baia Mare?

1. Baia Mare (Baia Mare, Romania)

7 km

2. Satu Mare (Satu Mare, Romania)

51 km

3. Cluj Napoca (Cluj-Napoca, Romania)

96 km