Manary Praia Hotel din Natal

Natal, Rio Grande Do Norte, restul Braziliei, Brazilia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Manary Praia Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se găsește în Praia Ponta Negra. Poziționată la 10. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi aeroportul la 10. 0 kilometru(i). Această unitate de cazare oferă un total de 23 unităţi de cazare. Manary Praia Hotel s-a bucurat de renovare în anul 2009. Hotelul include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în dormitoare. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Manary Praia Hotel. Această proprietate a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Călătorii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite în reşedinţă. Datorită serviciilor sale de întreţinere şi relaxare, acest hotel este ideal pentru o pauză de relaxare de la stresul şi tensiunea rutinei. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor pentru confortul acestora. Unele dintre aceste servicii ale Manary Praia Hotel pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Manary Praia Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Natal?

1. Augusto Severo (Natal, Brazilia)

8 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?