Malibu Mooloolaba Apartments din Sunshine Coast

81 Mooloolaba Esplanade, 81

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Malibu Mooloolaba Apartments.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Sunshine Coast, Malibu Mooloolaba Apartments vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Enumerând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca unul comfortabil. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Malibu Mooloolaba Apartments. Televizor ecran plat, baie suplimentară, toaletă suplimentară, aşternuturi, oglindă pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Accesul la cadă fierbinte, teren de golf (maxim la 3 km), piscină exterioară, spa, grădină hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Indiferent de motivele vizitei dvs. în Sunshine Coast, Malibu Mooloolaba Apartments vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: Malibu Mooloolaba Apartments 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sunshine Coast?

1. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

8 km

2. Caloundra (Caloundra, Australia)

13 km

3. Noosa (Noosa, Australia)

28 km

4. Tewantin (Tewantin, Australia)

35 km

5. Gympie (Gympie, Australia)

59 km

6. Brisbane (Brisbane, Australia)

78 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?