Madisons Mountain Retreat din Melbourne

1880 Bells Line of Road, 1880

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Madison's Mountain Retreat.

Detalii cazare

Madison's Mountain Retreat cu cele 4 stele vă oferă confort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Munţii Albaştri. Locul de cazare pune la dispoziția dumneavoastră tot ceea ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil. Toate facilitățile necesare, inclusiv facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out, depozitare bagaje, parcare auto, cameră de familie, sunt la îndemână. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel încât să ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă facilități utile cum ar fi covoare, produse curăţare, rack pentru haine, ness gratuit, ceai gratuit. Faceți o pauză după o zi lungă și folosiți cadă fierbinte, piscină interioară, terenuri tenis, grădină. Descoperiți tot ceea ce orașul Munţii Albaştri are de oferit alegând Madison's Mountain Retreat ca punctul dumneavoastră de pornire.

Nume cazare de la furnizor: Madison's Mountain Retreat 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Melbourne?

1. Bankstown (Bankstown, Australia)

58 km

2. Palm Beach Spb (Sydney, Australia)

69 km

3. Kingsford Smith (Sydney, Australia)

71 km

4. Au Rose Bay (Sydney, Australia)

74 km

5. Bathurst (Bathurst, Australia)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!