Lochiel Luxury Accommodation din Melbourne

1590-1594 Mt Dandenong Tourist Road, 1590

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Lochiel Luxury Accommodation.

Detalii cazare

Oprițivă la Lochiel Luxury Accommodation să descoperiți minunile orașului Lanţul de munţi Dandenong. Acest hotel are totul ce v-ați dori pentru un sejur cât mai comfortabi. Depozitare bagaje, parcare auto, restaurant, coffee shop, facilităţi cameră VIP sunt la dispoziția oaspeților, pentru a se bucura de acestea. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi televizor ecran plat, piscină privată, cadă cu hidromasaj, camere nefumători, aer condiţionat. Bucurați-vă de facilitățile de recreere ale hotelului care includ cadă fierbinte, masaj, grădină, înainte de a vă retrage în camera dvs. pentru bine meritata odihnă. O atmosferă de ospitalitate și un serviciu excelent este ceea la ce vă puteți aștepta în timpul sejurului dvs. la Lochiel Luxury Accommodation.

Nume cazare de la furnizor: Lochiel Luxury Accommodation 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Melbourne?

1. Moorabbin (Moorabbin, Australia)

26 km

2. Essendon (Melbourne, Australia)

43 km

3. Tullamarine (Melbourne, Australia)

49 km

4. Avalon (Melbourne, Australia)

79 km

5. Geelong (Geelong, Australia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!