Ln Hotel Five din Guangzhou / Canton

No.277 Yanjiang Zhong Road, Yue Xiu, Guangzhou

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ln Hotel Five.

Detalii cazare

LN Hotel Five cu cele 4.5 stele vă oferă confort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Guangzhou. Oferind o varietate de servicii și facilități, locul de cazare vă pune la dispoziție toate cele necesare pentru un somn nocturn excelent. Toate facilitățile necesare, inclusiv 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, check in/check out privat, servicii taxi, scaun cu rotile accesibil, sunt la îndemână. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, încălzire. Atmosfera liniștită de la locul de cazare se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care includ centru de fitness. LN Hotel Five combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Guangzhou de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Ln Hotel Five 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Guangzhou / Canton?

1. Baiyun Intl (Guangzhou / Canton, China)

31 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

75 km

Care sunt conditiile de intrare in China?