Lez Lezards Bed&Breakfast din Cartagena de Indias

Calle de las Chancletas, 10B-39

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Lez Lezards Bed&Breakfast.

Detalii cazare

Toți cei care stau în această unitate de cazare se vor bucura de un sejur liniştitor şi odihnitor la Lez Lezards Bed & Breakfast deoarece există un total de 7 unități de cazare. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această unitate de cazare a fost renovată integral în anul 2021. Lez Lezards Bed & Breakfast include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Toți oaspeții care stau la această proprietate sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Există o parcare la Lez Lezards Bed & Breakfast. Această reşedinţă se mândreşte cu gama largă de facilităţi de întreţinere şi relaxare oferite, ideale pentru destindere şi pentru menţinerea unui corp sănătos şi în formă. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Lez Lezards Bed&Breakfast 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cartagena de Indias?

1. Rafael Nunez (Cartagena de Indias, Columbia)

4 km

2. Ernesto Cortissoz (Barranquilla, Columbia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!