Levoslav House Villa din Sibiu

GENERAL MAGHERU, 12

Lista preturi

Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai jos.

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Locatia centrala a hotelului situata in interiorul centrului istoric al Sibiului, permite accesul usor la numeroasele baruri si restaurante din centrul vechi, dar este si un punct de plecare ideal pentru a explora orasul. La cativa pasi de hotel puteti vizita Piata Mare, Muzeul Brukenthal, Casa Artelor, Sala Thalia si intreg centrul istoric al Sibiului.
Levoslav House Villa se afla in fosta resedinta a compozitorului si dirijorului Jan Levoslav Bella. Cladirea a fost construita initial in anul 1840 si a fost modernizata si reutilata total in 2021.

Designul interior armonios, sofisticat, include atat rafinamentul si patina secolului al XIX-lea, dar si tendintele moderne de design, confort plus dotarile specifice unei vile de 4 stele.
Camerele confortabile,spatioase si luminoase concepute pentru a face oaspetii sa se simta ca acasa, sunt complet echipate cu facilitati moderne.
Camerele duble - ofera spatiu generos, 35 mp
Camera twin - dispune de doua paturi de o persoana. Suprafata camerelor este de 20 mp.
Capacitatea maxima de cazare este de 2 adulti.
Suitele - spatioase (living si dormitor), suprafata de 64 mp.
Apartamentul - compus din dormitor si living 

Cladire istorica, construita la sfarsitul secolului trecut, nu dispune de lift, iar accesul la etajele 1,2,3,4 si in suitele cu diferite tipologii se face exclusiv pe scari
Programul receptiei este de la ora 08.00 la ora 16.00
Dupa ora 16:00 intrarea in vila se face prin intermediul unui cod de acces, pe care clientii il vor primi in momentul rezervarii.


Nume cazare de la furnizor: Villa Levoslav House Cmp 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sibiu?

1. Sibiu (Sibiu, Romania)

4 km

2. Tirgu Mures (Targu Mures, Romania)

76 km

Early Booking Februarie -40%!