Legendha Sukhothai Resort din Sukhothai

MOO 3, MUANG KAO, MUANG, 214

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Legendha Sukhothai Resort.

Detalii cazare

Legendha Sukhothai Hotel este o alegere populară între călători în orașul Sukhothai, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Acest hotel are totul ce v-ați dori pentru un sejur cât mai comfortabi. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Legendha Sukhothai Hotel. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, birou. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi piscină exterioară, masaj, piscină (copii), grădină, karaoke. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Legendha Sukhothai Hotel vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Legendha Sukhothai Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sukhothai?

1. Sukhothai (Sukhothai, Thailanda)

26 km

2. Tak (Tak, Thailanda)

50 km

3. Phitsanulok (Phitsanulok, Thailanda)

65 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?