Le Tada Parkview Hotel din Bangkok

440/58 Ratchawithi soi 3, Ratchathewi, Bangkok

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Le Tada Parkview Hotel.

Detalii cazare

Le Tada Parkview Hotel este convenabil situat în zona populară Pratunam. Locul de cazare vă oferă o gamă largă de facilități și avantaje pentru ca dumneavoastră să petreceți momente cât mai plăcute. WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, altar, curăţenie zilnică, servicii taxi sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Camerele de oaspeți sunt echipate cu toate facilitățile necesare ca să aveți un somn nocturn liniștit. În unele camere, oaspeții pot regăsi televizor ecran plat, baie suplimentară, toaletă suplimentară, rack pentru haine, ness gratuit. Pentru a îmbunătăți sejurul oaspeților, locul de cazare oferă facilități de recreere cum ar fi centru de fitness, piscină exterioară, grădină. Le Tada Parkview Hotel este o alegere excelentă de unde puteți explora Bangkok sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Le Tada Parkview Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bangkok?

1. Don Mueang Intl (Bangkok, Thailanda)

18 km

2. Suvarnabhumi Intl (Bangkok, Thailanda)

23 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?