Le President Hotel din Phnom Penh

No.680, Kampuchea Krom Street, Sangkat Psar Depo II, Toul kork, Phnom Penh

fara imagine

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Le President Hotel.

Detalii cazare

Cu locația în Toul Kok, Le President Hotel este un loc perfect de plecare pentru a descoperi orașul Phnom Penh. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto sunt la dispoziția oaspeților, pentru a se bucura de acestea. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi prosoape, dulap, papuci, umbrelă, oglindă. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Le President Hotel este o alegere excelentă de unde puteți explora Phnom Penh sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Le President Hotel 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Phnom Penh?

1. Pochentong (Phnom Penh, Cambodgia)

6 km

Care sunt conditiile de intrare in Cambodgia?