Le Lion Dor Bayeux din Bayeux

RUE ST JEAN, 71

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Le Lion D'or Bayeux.

Detalii cazare

Situată la 20 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 10. 0 kilometru(i) de hotel. Unitatea de cazare dispune de un total de 28 dormitoare. Această proprietate a fost ultima oară renovată în anul 2015. Proprietatea include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în unităţile de cazare. Vizitatorii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Această reşedinţă nu oferă paturi suplimentare la cerere. La această reşedinţă, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Le Lion d'Or Bayeux. Această proprietate durabilă ecologic a obţinut certificarea . Le Lion d'Or Bayeux poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Le Lion D'or Bayeux 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bayeux?

1. Carpiquet (Caen, Franta)

20 km

2. Saint Gatien (Deauville, Franta)

62 km

3. Octeville (Le Havre, Franta)

63 km

4. Maupertus (Cherbourg, Franta)

69 km

5. Granville (Granville, Franta)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?