Lanna Tree Boutique Hotel din Chiang Mai

204/1 Rajchapakinai Road, Sriphoom, Chiang Mai

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Lanna Tree Boutique Hotel.

Detalii cazare

Opriți-vă la Lanna Tree Boutique Hotel să descoperiți minunile din Chiang Mai. Locul de cazare pune la dispoziția dumneavoastră tot ceea ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil. WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, magazin de proximitate, curăţenie zilnică, laundromat sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel încât să ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă facilități utile cum ar fi televizor ecran plat, baie suplimentară, toaletă suplimentară, produse curăţare, rack pentru haine. Delectați-vă cu facilitățile de recreere ale acestui loc de cazare cum ar fi piscină exterioară, masaj, grădină. Lanna Tree Boutique Hotel combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Chiang Mai de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Lanna Tree Boutique Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Chiang Mai?

1. Chiang Mai Intl (Chiang Mai, Thailanda)

3 km

2. Lampang (Lampang, Thailanda)

78 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?