Landscape Hotel Phnom Penh din Phnom Penh

No.443, Long Ngeth (St 258), Sangkat Chaktok Mukh, 443

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Landscape Hotel Phnom Penh.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este în Phnom Penh. Cuibărită la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul se află la 5. 0 kilometru(i) de principalele legături de transport public. Un total de 56 dormitoare sunt disponibile la Landscape Hotel Phnom Penh pentru confortul oaspeţilor. Această unitate de cazare a fost realizată în anul 2010. Oaspeţii pot profita de conexiunea Wi-Fi în spaţiile publice ale Landscape Hotel Phnom Penh. Pentru confortul oaspeţilor, acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Toți cei care stau în această unitate de cazare vor aprecia serviciul de transfer la aeroport. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, acest hotel este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu.

Nume cazare de la furnizor: Landscape Hotel Phnom Penh 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Phnom Penh?

1. Pochentong (Phnom Penh, Cambodgia)

9 km

Care sunt conditiile de intrare in Cambodgia?