Lagos Del Sur Apart&Suites din San Carlos De Bariloche

Avenida Exequiel Bustillo, N/A

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Lagos Del Sur Apart&Suites.

Detalii cazare

Poziționată la 4. 1 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare este la 2. 0 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Hotelul de apartamente se află la 15. 0 kilometru(i) de pârtii. La 100 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Unitatea de cazare se află la 300 metri de cea mai apropiată plajă. Călătorii vor găsi aeroportul la 15. 0 kilometru(i). Cei care doresc să scape de agitaţia şi stresul rutinei zilnice vor găsi linişte şi pace la această proprietate. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această proprietate a fost renovată integral în anul 2014. În plus, în unitate de cazare este disponibil accesul Wi-Fi. Lagos Del Sur Apart & Suites nu dispune de o recepţie deschisă 24 de ore. Lagos Del Sur Apart & Suites nu oferă paturi suplimentare la cerere. Clienţii pot profita de parcare. Călătorii pot profita de serviciul de transfer la aeroport. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Lagos Del Sur Apart&Suites 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de San Carlos De Bariloche?

1. Bariloche Intl (San Carlos De Bariloche, Argentina)

16 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!