Lagos De Las Vegas din Armenia

KM 7 VIA ARMENIA AL CAIMO,, ARMENIA

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Lagos De Las Vegas.

Detalii cazare

Acest hotel nepretențios se găsește în Armenia. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 200 metru(i) de hotel. La 50 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 2. 0 kilometru(i). Această unitate de cazare confortabilă garantează o şedere liniştită, deoarece dispune de doar 15 unități. Această proprietate a fost renovată complet în anul 2013. Clienţii se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale proprietăţii. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Există o parcare. Restaurantul proprietăţii oferă o bucătărie delicioasă şi un serviciu de excepţie.

Nume cazare de la furnizor: Lagos De Las Vegas 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Armenia?

1. El Eden (Armenia, Columbia)

7 km

2. Matecana (Pereira, Columbia)

34 km

3. La Nubia (Manizales, Columbia)

64 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?