Laghetto Chateau din Gramado

Cláudio Pedro Candiago, 15

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Laghetto Chateau.

Detalii cazare

Acest hotel luxos, care se găsește în Gramado, este o opțiune perfectă pentru familii. Un total de 56 dormitoare sunt disponibile la Laghetto Chateau pentru confortul oaspeţilor. Laghetto Chateau oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Pentru confortul oaspeţilor, acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Laghetto Chateau oferă un serviciu de transfer la aeroport. Călătorii vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa ale proprietăţii, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot destinde la sfârşitul zilei cu oferta variată de servicii de întreţinere de aici. Hotelul oferă un program de divertisment şi activităţi de petrecere a timpului liber pentru un plus de comoditate la îndemâna oaspeţilor. Cei care stau în această clădire se pot bucura de felurile de mâncare gustoase servite la restaurantul din incintă. Unele dintre aceste servicii ale Laghetto Chateau pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Laghetto Chateau 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Gramado?

1. Campo Dos (Caxias Do Sul, Brazilia)

36 km

2. Salgado Fil (Porto Alegre, Brazilia)

72 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!