Krystal Urban Guadalajara din Guadalajara

Av. Lopez Cotilla 2077, Arcos Vallarta, Guadalajara

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Krystal Urban Guadalajara.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este situat în Guadalajara downtown. Cuibărit la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Principalele zone de distracție se află în apropiere de unitatea de cazare. La 100 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 23. 0 kilometru(i). Cele 140 unități de cazare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Hotelul a fost construit în anul 2015. Proprietatea oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Krystal Urban Guadalajara oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Din nefericire, nu există dormitoare în care cei care stau în această unitate de cazare să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullExistă o parcare. Krystal Urban Guadalajara este loial practicilor durabile ecologice. Krystal Urban Guadalajara dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Krystal Urban Guadalajara 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Guadalajara?

1. Miguel Hidalgo (Guadalajara, Mexic)

18 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?