Koptown Hotel Kuala Lumpur din Kuala Lumpur

No. 68 Wisma Pantai, Jalan Pantai Bangsar, Mid Valley, Kuala Lumpur

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Koptown Hotel Kuala Lumpur.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Kuala Lumpur, Koptown Hotel Kuala Lumpur vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. Facilități cum ar fi xerox, WiFi gratuit în toate camerele, aparat fax, curăţenie zilnică, servicii taxi sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), aer condiţionat, birou. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. O atmosferă de ospitalitate și un serviciu excelent este ceea la ce vă puteți aștepta în timpul sejurului dvs. la Koptown Hotel Kuala Lumpur.

Nume cazare de la furnizor: Koptown Hotel Kuala Lumpur 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kuala Lumpur?

1. Sultan Abdul Aziz Shah (Kuala Lumpur, Malaysia)

10 km

2. Genting (Genting, Malaysia)

31 km

3. Klia (Kuala Lumpur, Malaysia)

41 km

Care sunt conditiile de intrare in Malaysia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!